Arrangementer

DIAG partnermøde
Dato:  Tirsdag den 26. november 2019 kl. 17:00
Hvor:  IDA Mødecenter (Ingeniørforeningen) Kalvebod Brygge 31, 1560 København 
Emne: Hvordan transformerer vi gamle og tunge it-platforme til nye, effektive og moderne løsninger?

Ved Christian Stahl, Google Cloud Danmark

Vi ser i dag mange virksomheder kæmpe med at transformere sin traditionelle forretning til en langt mere data- og kundefokuseret forretning. De ”gamle” løsninger, drevet på egne datacentre, har ofte svært ved at tilgodese de krav, der stilles til moderne virksomheder mht. forandringshastighed, compliance, sikkerhed og kundefokus. Indenfor finans, media, handel, energi, hospital, e-handel og transportsektoren er virksomheder i fuld gang med en sådan transformation baseret på helt nye cloud platforme. Men hvilke nye teknologier anvendes, og hvilke resultater skaber de?

DIAG har altid været påpasselig med ikke at blive et udstillingsvindue for it-leverandører, og dette holder vi fast i. Vi gør dog nu en undtagelse, da Google sammen med deres mange partnere er gode eksempler på en nye type af it-leverandører til store virksomheder. Googles Cloud platform har vist sig at være effektiv til transformation af gamle virksomheder med tunge it-platforme til moderne data- og kundefokuserede virksomheder. Der er spændende projekter i gang hos HBSC, e-bay, IKEA, Sandvik, New York Times og mange flere. Store projekter er også på vej i Danmark.

Vi har inviteret Christian Stahl fra Google til at give os et indblik i, hvilke teknologier der ligger bag de store transformationsprojekter, hvordan de hænger sammen, og hvilke fordele og ulemper de bringer med sig. Hvad er multicloud? Hvorfor går man den vej? Hvilke elementer er der i en agil platform, som understøtter transformation fra IT som cost-center og til “2.0”, hvor IT faktisk har en aktiv rolle i brug af f.eks. AI/machine learning som værktøj til at understøtte virksomhedens vækst.

Google er også internt i gang med denne transformation og Christian Stahl vil præsentere de tanker Google gør sig, for at forberede sig på den nære og fjerne fremtid. Christian Stahl er partner manager for Google Cloud og er ansvarlig for økosystem- og partnerkanaludvikling i de nordiske lande. Christian har tidligere bl.a. arbejdet for HP og Microsoft samt som lektor ved Danmarks IT-universitet.

Efter det faglige arrangement er der middag kl. 19.00 i Restaurant Tårnet, der er IDA’s bedste restaurant og som igen forventes at leve op til partnernes forventninger til den del af arrangementet. Til middagen er én repræsentant for hver partnervirksomhed inviteret. Gæster er som altid velkomne mod en forudbetaling på kr. 700. Tilmelding til arrangementet stiles til DIAGs sekretariat, mail diag@dit.dk.
Med venlig hilsen
DIAG / Sven Kolstrup

PS: Bemærk, at DIAGs retningslinjer vedr. "No Show" er gældende
· No Show defineres som udebliven fra et møde efter tilmelding, men uden efterfølgende framelding inden kl. 15.00 dagen før mødedatoen (eller seneste hverdag før denne). Framelding kan ske telefonisk - til Sekretariatet (diag@dit.dk - telefon: 33 17 97 94), eller til Sven Kolstrup fra bestyrelsen (svenkolstrup@gmail.com telefon 21 16 18 48).
· No Show medfører debitering af et udeblivelsesgebyr svarende til "Gæsteprisen" (pt. kr. 700,-).

Tilmelding til arrangement

Kun for partnere.
Enten til diag@dit.dk
Eller nedenstående formular
 
 
DIAG/ v. DANSK IT | Vermundsgade 38 A, st. tv., DK 2100 København Ø