Arrangementer

DIAG Årskonference 

 
Hvornår: den 29. & 30. august 2019
Hvor: Comwell Roskilde, Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde
Emne: "Værdien af data – fra data til handling og værdiskabelse”
 
Programmet er fortsat under endelig udarbejdelse, men temaet bliver ”Værdien af data – fra data til handling og værdiskabelse”, og vi vil med denne indbydelse allerede nu sikre os, at der som minimum bliver sat et stort kryds i kalenderen til denne spændende begivenhed.

Alle virksomheder og organisationer bliver i øjeblikket udsat for et massivt pres for at udnytte sine data til at skabe værdi. Man sammenligner sig med virksomheder som Amazon, Google og Facebook som har skabt enorme værdier baseret på ”big data”, og siger: ”Det må vi også kunne gøre”! Der er i ledelserne rundtomkring store forventninger til, hvad de data man besidder kan bruges til, og man jagter de værdier, man regner med at kunne skabe. Men der er ofte lang vej fra besiddelse af data til aktiv anvendelse og værdiskabelse. Hvordan gør man?

At skabe værdi af “big data” kræver ikke, at man kender alle data og deres karakteristika. Men man skal være i stand til at finde, organisere og prioritere netop de data, der virkelig har betydning og transformere disse data til handlinger, der kan giver værdi. Det er meget lettere sagt end gjort.

DIAG´s konference vil med udgangspunkt i relevante danske cases fra privat og offentlige virksomheder vise, hvad der skal til, for at få succes med at skabe værdi af data. Hvordan gør man? Hvilke faldgruber er der? Hvilke tekniske og organisatoriske forudsætninger skal være tilstede?

Dag 1 vil indeholde en gennemgang af en lang række relevante cases fra virksomheder, som har haft succes med sin værdiskabelse. Der vil blive rig lejlighed til at diskutere de enkelte cases med oplægsholderne, så vi kan komme helt ned i materien.

Dag 2 vil fokusere på de organisatoriske, tekniske og juridiske forudsætninger for denne succes.

Kort sagt vil konferencen give dig dyb og praktisk indsigt i, hvad der skal til - både teknisk og organisatorisk - for at kunne forvandle data til værdi.

Vi håber med denne højaktuelle ramme for DIAG konferencen 2019, at partnerne vil melde sig hurtigt, så vi kan få samlet så mange som muligt til endnu et par spændende DIAG dage.


Tilmelding
Konferenceafgiften er kr. 6.000 pr. pr. deltager og inkluderer ophold samt forplejning på vanligt høje niveau gennem hele arrangementet.

DIAG’s partnere kan deltage med en gæst eller lade sig substituere i tilfælde af forfald, og vi opfordrer til at benytte denne lejlighed til at lade andre end partneren få mulighed for at møde netværket.

Tilmeldes mere end én deltager fra samme virksomhed, får de/den følgende en rabat på 15%.

Konferencen forløber med start torsdag d. 29 august kl. 10 til fredag den 30 august kl. 13.00 incl. frokost.

Det foreløbige program ses nedenfor og det endelige program vil blive fremsendt snarest, men du kan tilmelde dig allerede nu - og som en ekstra bonus for hurtig tilmelding, vil de mest attraktive værelser blive tildelt efter ens tilmeldings tidspunkt.

Sidste frist for tilmelding og betaling er fredag d. 16. august 2019, og evt. afbud senest torsdag d. 22. august, hvorefter tilmeldingen er økonomisk bindende (substitution er mulig).

Tilmelding sendes til diag@dit.dk. Vi beder om tidlig tilmelding, så vi hurtigt får en vurdering af situationen omkring vor forhåndsreservation af værelser.


Med venlig hilsen
Bestyrelsen


Tilmelding til arrangement

Kun for partnere.
Enten til diag@dit.dk
Eller nedenstående formular
 
 
DIAG - v/DANSK IT - Bredgade 25A, 2. sal - 1260 København K - Tlf. 3317 9794 - diag@dit.dk