Arrangementer

DIAG Partnermøde

 
Hvornår: 6. februar 2019
Hvor: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1560 København V
Emne: 
ERP opdatering - ERP i en verden med Cloud, Mobile, Social, AI og Agile?
            Ved Erik Lennings, ERP Director, HerbertNatan og Co/Devoteam

Igennem mange år har danske virksomheder investeret meget, meget store beløb i anskaffelse, tilpasning og vedligeholdelse af forretningskritiske ERP-systemer. De udgør det styringsmæssige fundamentet, er kritiske for virksomhedernes overlevelse og kan ikke ”bare” udskiftes med nye teknologier.

Moderne teknologier som f.eks. cloud, mobility, sociale medier, artificial intelligence, SaaS og IoT, som tidligere kun var ideer og teoretiske muligheder, er i dag en realitet, og det stiller i relation til traditionelle ERP-systemer nogle oplagte spørgsmål:

Hvordan påvirker de nye teknologier udviklingen af ERP-systemer? Hvilke trends ser man?
Hvordan kan man udnytte fordelene ved de nye teknologier i sammenhæng med sit eksisterede ERP-system uden af skulle gennem store og dyre udskiftninger/tilpasninger?
Hvordan håndterer man moderne ERP-systemer i kritiske ”time-to-market”, agile, devops systemudviklings miljøer?
Hvordan adskiller de nyeste ERP systemer sig fra de gamle og hvem leverer dem?

Til at besvare disse og forhåbentlig mange flere spørgsmål har vi inviteret Erik Lennings som er ERP director i HerbertNatahan og Co/Devoteam. Han har i mange år beskæftiget sig med uvildig ERP- rådgivning og implementering, og vil dele ud af sin store viden om ERP-systemer.

Efter det faglige arrangement er der middag kl. 19.00 i Restaurant Tårnet, der er IDA’s bedste restaurant og som igen forventes at leve op til partnernes forventninger til den del af arrangementet. Til middagen er én repræsentant for hver partnervirksomhed inviteret. Gæster er som altid velkomne mod en forudbetaling på kr. 700. Tilmelding til arrangementet stiles til DIAGs sekretariat, mail diag@dit.dk.
Med venlig hilsen
DIAG / Sven Kolstrup

PS: Bemærk, at DIAGs retningslinjer vedr. "No Show" er gældende
No Show defineres som udebliven fra et møde efter tilmelding, men uden efterfølgende framelding inden kl. 15.00 dagen før mødedatoen (eller seneste hverdag før denne). Framelding kan ske telefonisk - til Sekretariatet (diag@dit.dk - telefon: 33 17 97 94), eller til Sven Kolstrup fra bestyrelsen (svenkolstrup@gmail.com telefon 21 16 18 48).

Tilmelding til arrangement

Kun for partnere.
Enten til diag@dit.dk
Eller nedenstående formular
 
 
DIAG - v/DANSK IT - Bredgade 25A, 2. sal - 1260 København K - Tlf. 3317 9794 - diag@dit.dk