Arrangementer

DIAG partnermøde
Dato: AFHOLDT Tirsdag den 3. marts 2020 kl. 17:00
Hvor:  IDA Mødecenter (Ingeniørforeningen) Kalvebod Brygge 31, 1560 København 
Emne: Scaled Agile. Hype eller forretningsværdi? Erfaringer og faldgruber
v. Susanne Bork Klussmann, Head of Agile Delivery, Ørsted
Rikke Odgaard Petersen, Afd.leder, Lean Agile Center of Excellence, BEC
Frank Løvstad-Gebauer, Agile Business Architect, BEC

Gennem de seneste 5-8 år har et meget stort antal danske virksomheder taget SCRUM og Scaled Agile metoder til sig som bærende for deres leveranceapparat inden for IT og softwareudvikling. Nogle har endda bredt det videre ud til marketing, finans og andre ikke-IT funktioner. Jobannoncer sværmer med product owners og scrum masters. Men hvordan virker metoderne i virksomhederne?

Skaber de en reel forretningsværdi gennem effektivitet, hurtigere time-to-market, bedre kundevaliderede løsninger, gladere medarbejdere. Eller er det oversolgt?
Vi inviterer til en erfaringsudveksling med Ørsted og BEC om deres flerårige anvendelse af Scaled Agile, og de udbytter dette skulle give i form af f.eks. effektivisering, transparens og motivation.

De vil fra hver deres vinkel berette om hvad der animerede dem til at starte på en agil transformation? Hvordan blev det initieret? Og hvordan de greb det an? Hvilken værdi har det skabt, og hvordan man måler den? Vi vil høre om hvor de står i dag og deres kommende skridt.

Vi får ca. 45 min. indlæg fra hver virksomhed, og derefter er der paneldebat på ca. 30 min.

Efter det faglige arrangement er der middag kl. 19.00 i Restaurant Tårnet, der er IDA’s bedste restaurant og som igen forventes at leve op til partnernes forventninger til den del af arrangementet. Til middagen er én repræsentant for hver partnervirksomhed inviteret. Gæster er som altid velkomne mod en forudbetaling på kr. 700. Tilmelding til DIAGs sekretariat: diag@dit.dk.

Med venlig hilsen
DIAG / Jesper Kingo


PS: Bemærk, at DIAGs retningslinjer vedr. "No Show" er gældende
· No Show defineres som udebliven fra et møde efter tilmelding, men uden efterfølgende framelding inden kl. 15.00 dagen før mødedatoen (eller seneste hverdag før denne). Framelding kan ske telefonisk - til Sekretariatet (diag@dit.dk - telefon: 33 17 97 94), eller til "Arrangøren" fra bestyrelsen - Jesper Kingo, mobil 4044 4047
No Show medfører debitering af et udeblivelsesgebyr svarende til "Gæsteprisen" (pt. kr. 700,-).
 
Sæt allerede nu kryds i kalender til kommende møder i 2020

23. april 2020
27.-28. august 2020 DIAGs årskonference
30. september 2020
29. oktober 2020
24. november 2020

Tilmelding til arrangement

Kun for partnere.
Enten til diag@dit.dk
Eller nedenstående formular
 
 
DIAG/ v. DANSK IT | Vermundsgade 38 A, st. tv., DK 2100 København Ø