Arrangementer

DIAG Konference

 
Hvornår: 30. & 31. august 2018
Hvor: Dragsholm Slot, Dragsholm Alle, 4534 Hørve
Emne: Automatisering og kunstig intelligens i praksis
 
Invitation til Konferencen
 
Hermed har vi fornøjelsen at invitere til DIAGs årlige konference. 

Vi fejrer her i 2018 50 året for DIAG´s stiftelse, og det er bestyrelsens håb, at vi får rigtig mange deltagere til konferencen, så vi på den måde kan markere, at vi har en levende og aktiv forening.

 
Programmet er under endelig udarbejdelse, og vil blive fremsendt inden så længe, men temaet vil være ”Automatisering og kunstig intelligens i praksis”, og vi vil med denne indbydelse allerede nu sikre os, at der bliver sat et stort kryds i kalenderen til denne spændende begivenhed.

 
Automatisering og kunstig intelligens åbner for nogle meget spændende perspektiver. Nogle mener det vil revolutionere vort samfund, andre mener det er vildt overdrevet og bare ”ny vin på gamle flasker”. Konferencen vil fokusere på konkrete automatiserings og kunstig intelligens løsninger, der er i produktion, eller er lige ved at komme det, hvad kan vi lære af dem, og hvad kan vi forvente os fremover.

Machine learning, big data, virtual reality, nye hardware teknologier og robotter danner tilsammen rammen om automatisering og kunstig intelligens. Utallige rapporter fra de største konsulenthuse forudser, at det vil skabe store ændringer i den måde, vi kommer til at arbejde på. Robotter og avanceret software vil erstatte manuelt arbejde, og store dele af arbejdsstyrken vil skulle omskoles. Der vil komme en akut mangel på veluddannede IT-professionelle, der kan udvikle avancerede software algoritmer til styring af kunstig intelligens systemer, robotter og sikkerheden omkring disse. Private og offentlige virksomheder vil presse på for at få adgang til de data, vi mange steder hidtil har beskyttet med lovgivning, for at kunne lave effektive kunstig intelligens systemer. Der vil ske store forskydninger i konkurrencekraften mellem virksomheder der udnytter de nye teknologier, og de der ikke formår at placere sig.

Vore politikere har erkendt, at de ikke ved nok om de nye teknologier og forsøger via disruptionsråd og lange digitaliseringsudredninger at få hold på virkeligheden. Tilsvarende har mange private virksomheder svært ved at forholde sig til de nye teknologier og få en platform at agere ud fra. En ny undersøgelse fra KPMG viser at danske topchefer ser dystert på fremtiden trods et stort økonomisk opsving. Men har de været gode nok til at udnytte de muligheder teknologierne bag kunstig intelligens giver allerede i dag, og har de en strategi for fremtiden? 

Hvordan kan vi - som IT-professionelle - være med til at skubbe udviklingen i den rigtige retning til fordel for samfundet og vore virksomheder?

Som sagt vil vi på konferencen fokusere på hvad automatisering og kunstig intelligens er i praksis, og hvilken betydning det har her og nu belyst med konkrete ”use cases”, og diskussioner af, hvordan det vil komme til at udvikle sig fremover. 

Det er vores håb, at vi alle ved konferencens afslutning er blevet meget klogere og stærkt inspireret til at bidrage positivt til denne udvikling. 

Vi vil gerne opfordre medlemmer, der har forslag til gode indlægsholdere med cases vi kunne bruge på konferencen, til at kontakte os herom. Det kan ske ved mail til svenkolstrup@gmail.com eller tlf. 21161848.

Tilmelding
Konferenceafgiften er kr. 6.000 pr. deltager og inkluderer ophold samt forplejning på vanligt høje niveau gennem hele arrangementet. Tilmeldes mere end én deltager fra samme virksomhed, får de/den følgende en rabat på 15%. 

Konferencen forløber med start torsdag d. 30 august kl. 10 til fredag den 31 august kl. 13.00 incl. frokost.

Detaljeret program vil blive fremsendt snarest, men du kan tilmelde dig allerede nu, og som en ekstra bonus for hurtig tilmelding, vil de mest attraktive værelser blive tildelt efter ens tilmeldings tidspunkt. Jo før jo bedre ;-)

Sidste frist for tilmelding og betaling er fredag d. 10 august 2018. og evt. afbud senest torsdag d. 23 august, hvorefter tilmeldingen er økonomisk bindende (substitution er mulig). 

Tilmelding sendes til diag@dit.dk. Vi beder om tidlig tilmelding, så vi hurtigt får en vurdering af situationen omkring vor forhåndsreservation af værelser. 

DIAG’s partnere kan deltage med en gæst eller lade sig substituere i tilfælde af forfald, og vi opfordrer til at benytte denne lejlighed til at lade andre end partneren få mulighed for at møde netværket.

 Med venlig hilsen
 
Bestyrelsen

PS.
Vi vil som sædvanlig have udendørs aktivitet på 1. dag, så husk passende sporty outfit.

 

 
 

Tilmelding til arrangement

Kun for partnere.
Enten til diag@dit.dk
Eller nedenstående formular
 
 
DIAG - v/DANSK IT - Bredgade 25A, 2. sal - 1260 København K - Tlf. 3317 9794 - diag@dit.dk