Arrangementer

DIAG partnermøde
Dato:  Tirsdag den 4. februar 2020 kl. 17:00
Hvor:  IDA Mødecenter (Ingeniørforeningen) Kalvebod Brygge 31, 1560 København 
Emne: Hvordan skaber du psykologisk sikkerhed på din arbejdsplads?  v/Thomas Elkjær, Agile Coach

Vi lever i en VUCA verden (VUCA = Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity), hvor virksomheder konstant skal være i stand til at omstille sig for at overleve. I industrisamfundet baserede vi vores vækst på standardisering. I dag er vi alle videnarbejdere. Vores vækst er baseret på vores medarbejderes ideer og opfindsomhed.

Vi skal derfor bygge en kultur, hvor vi formår at få alle til trygt at byde ind med deres ideer. En kultur, hvor det er psykologisk sikkert af fejle og lære.

Baseret på Amy Edmondsons forskning, Radical Collaboration modellen og Thomas’ egen praktiske erfaring fra nationale og internationale projekter, produktudvikling og ledelse i traditionelle og agile sammenhænge, vil Thomas give sit bud på, hvordan vi gennem en mere samarbejdende kultur kan skabe psykologisk sikkerhed og mere effektive teams og organisationer.

Efter det faglige arrangement er der middag kl. 19.00 i Restaurant Tårnet, der er IDA’s bedste restaurant og som igen forventes at leve op til partnernes forventninger til den del af arrangementet. Til middagen er én repræsentant for hver partnervirksomhed inviteret. Gæster er som altid velkomne mod en forudbetaling på kr. 700. Tilmelding til arrangementet stiles til DIAGs sekretariat, mail diag@dit.dk.

Med venlig hilsen
DIAG / Henrik B. Granau

PS: Bemærk, at DIAGs retningslinjer vedr. "No Show" er gældende
· No Show defineres som udebliven fra et møde efter tilmelding, men uden efterfølgende framelding inden kl. 15.00 dagen før mødedatoen (eller seneste hverdag før denne). Framelding kan ske telefonisk - til Sekretariatet (diag@dit.dk - telefon: 33 17 97 94), eller til "Arrangøren" fra bestyrelsen (henrik.granau@granauit.dk telefon 21 832 835.
· No Show medfører debitering af et udeblivelsesgebyr svarende til "Gæsteprisen" (pt. kr. 700,-).

Tilmelding til arrangement

Kun for partnere.
Enten til diag@dit.dk
Eller nedenstående formular
 
 
DIAG/ v. DANSK IT | Vermundsgade 38 A, st. tv., DK 2100 København Ø