Arrangementer

DIAG Partnermøde

 
Hvornår: 27. november 2018
Hvor: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1560 København V
Emne: Hvordan udvikles nye, unikke og innovative forretningsløsninger ved hjælp af cloud og kunstig intelligens? Hvad kræves der af IT-afdelingen for at være med og hvordan passer de sammen med eksisterede ERP-løsninger?  

Ved Henrik B. Rasmussen, COO, Blackwood Seven

Blackwood Seven er en dansk virksomhed, der har udviklet en teknologisk platform, som med udgangspunkt i effekttal gør annoncører i stand til at planlægge og eksekvere mediekampagner på tværs af medier. Ambitionen er at blive verdens førende marketing platform baseret på cloud-teknologi og kunstig intelligens. Virksomheden har i dag 175 ansatte i Munchen, København, Los Angeles, New York og Barcelona

Henrik B. Rasmussen har mange års erfaringer med salg og levering af virksomhedssystemer og services fra bl.a. SAP, KMD og IBM. Han vil med udgangspunkt i Blackwood Seven´s vision og platform samt sin store viden om ERP-løsninger generelt bl.a. diskutere, hvordan man på baggrund af en forretningsmæssig vision kan udvikle nye, innovative forretningsløsninger ved hjælp af cloud og kunstig intelligens. Hvad kræves der af IT-afdelingen og resten af en organisation for at være med? Hvordan får man sådanne løsninger til at passe sammen med eksisterede ERP-løsninger?

Efter det faglige arrangement er der middag kl. 19.00 i Restaurant Tårnet, der er IDA’s bedste restaurant og som igen forventes at leve op til partnernes forventninger til den del af arrangementet. Til middagen er én repræsentant for hver partnervirksomhed inviteret. Gæster er som altid velkomne mod en forudbetaling på kr. 700. Tilmelding til arrangementet stiles til DIAGs sekretariat, mail diag@dit.dk.
Med venlig hilsen
DIAG / Sven Kolstrup

PS: Bemærk, at DIAGs retningslinjer vedr. "No Show" er gældende
· No Show defineres som udebliven fra et møde efter tilmelding, men uden efterfølgende framelding inden kl. 15.00 dagen før mødedatoen (eller seneste hverdag før denne). Framelding kan ske telefonisk - til Sekretariatet (diag@dit.dk - telefon: 33 17 97 94), eller til Sven Kolstrup fra bestyrelsen (svenkolstrup@gmail.com telefon 21 16 18 48).
· No Show medfører debitering af et udeblivelsesgebyr svarende til "Gæsteprisen" (pt. kr. 700,-).

Tilmelding til arrangement

Kun for partnere.
Enten til diag@dit.dk
Eller nedenstående formular
 
 
DIAG - v/DANSK IT - Bredgade 25A, 2. sal - 1260 København K - Tlf. 3317 9794 - diag@dit.dk