Arrangementer

DIAG Partnermøde

 
Hvornår: 24. oktober 2018
Hvor: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1560 København V
 Emne: Sådan kan du måle performance niveauet for din it-udviklingsafdeling  
 
Jeppe Hedaa, tidligere partner i DIAG, præsenterer hovedlinjerne i sin nye bog: Nucleon.

Hvordan kan vi måle hvor mange ”hestekræfter” der ligger under motorhjelmen på it-afdelingen? Hvad koster medarbejderen eller konsulenten reelt per leveranceenhed?
Hvilke områder skal vi renovere først for at få den optimale udviklingshastighed for de færreste penge?

Jeppe Hedaa og hans team i 7N har undersøgt hundredevis af IT discipliner, inddraget akademisk forskning på området og empiriske studier for at identificere de individuelle faktorer som ”best practices” har vist leder til høj effektivitet i IT udvikling.
Få forklaringen af formlen for effektivitet:
Efter det faglige arrangement er der middag kl. 19.00 i Restaurant Tårnet, der er IDA’s bedste restaurant og som igen forventes at leve op til partnernes forventninger til den del af arrangementet. Til middagen er én repræsentant for hver partnervirksomhed inviteret. Gæster er som altid velkomne mod en forudbetaling på kr. 700. Tilmelding til arrangementet stiles til DIAGs sekretariat, mail diag@dit.dk.

Med venlig hilsen
DIAG / Henrik B. Granau

PS: Bemærk, at DIAGs retningslinjer vedr. "No Show" er gældende
No Show defineres som udebliven fra et møde efter tilmelding, men uden efterfølgende framelding inden kl. 15.00 dagen før mødedatoen (eller seneste hverdag før denne). Framelding kan ske telefonisk - til Sekretariatet (diag@dit.dk - telefon: 33 17 97 94), eller til "Arrangøren" fra bestyrelsen (henrik.granau@granauit.dk telefon 21 832 835.
· No Show medfører debitering

Tilmelding til arrangement

Kun for partnere.
Enten til diag@dit.dk
Eller nedenstående formular
 
 
DIAG - v/DANSK IT - Bredgade 25A, 2. sal - 1260 København K - Tlf. 3317 9794 - diag@dit.dk